Jule Posten Dec. 1 Julemanden skal på slankekur

Julemanden leder efter nyt transportmiddel!
Søde Juledyr varme om dit hjerte

Så blev det endeligt december og julemåneden er nu officielt gået igang! Som du ved har Julemanden været på slankekur i sidste ur, fordi han var blevet for tyk til at komme ned i skorstenene. Han kan nu komme ned i selv de mindste skorsten.

Sidste uge gik med træningen af rensdyr og testflyvingen over Nordpolen. Som du måske husker blev træningen standset pga. et mindre uheldigt “Rendez Vous” med et fly. Se nyheder fra November. I denne uge er det vigtigt for Julemanden at øve sig på at komme ned igennem skorstenen Juleaften. Der findes mange forskellige typer og nogle huse har ingen skorsten! Hvad gør Julemanden så? Læs interviewet med Julemanden for at få forklaringen.

Lidt om de ting du kan lave på vores side:

Du kan spille sjove online Julespil, finde opskrifter, læse om hvem Julemanden egenligt er, finde julepynt, tegninger og meget mere.

Idag har Julemanden uddelt månedens opgaver til alle nisserne.
Xstian skal sørge for at Juleposten kommer ud, Fru Julemanden laver masser af risengrød til alle og bager dejlige æbleskiver og resten af nisserne skal lave det sidste legtøj klar og afprøve det. De har altid mest sjov ud af at afprøve kælkene, legetøjstogene, yo-yo og dukkerne, som du kan se i de næste dage…

Julemanden leder efter nyt transportmiddel!
Søde Juledyr varme om dit hjerte