Jdag 2019 falder den 1ste November

Det er J-Dag November 01, 2019

Så er der ikke længe til J-Dag. I år falder dagen på den første November.
Er du klar?

Tuborg Julebryg har været en del af danskernes jul siden 1981 og den mørke pilsner er gennem årene blevet et klart signal om, at julen står for døren.

Faktisk er Tuborg Julebryg Danmarks eneste øl med sin helt egen tradition. På J-dag falder den første sne over hele landet og gaderne fyldes af julestemning og glæde.

I 1980 satte bryggeriet Tuborg fokus på julebryggen ved at lancere udtrykket snebajer som en hilsen på etiketterne på Grøn Tuborg. Året efter blev en snebajer til et selvstændigt produkt og er nu Danmarks mest solgte julebryg. Det tegnede univers blev opfundet af Peter Wibroe, og reklamefilmen, som blev lanceret på daværende tidspunkt, vises stadigvæk uden ændringer i landets biografer og på tv. I 1990 introducerede bryggeriet den årlige J-dag, hvor man fejrer frigivelsen af årets julebryg.

Smagen er fyldig og sødmefuld med en god krop og behagelig bitterhed med en anelse af engelsk lakrids. Tuborg Julebryg har en varm og mørk farve, der står fint til årstiden, og duften er både ristet karamelagtig og frisk.

Danskerne vil igen i år fylde gader, bodegaer og barer den 1ste November for klokken 20.59 frigives Tuborgs Julebryg over hele landet. Stemningen er høj og som altid bliver der fest i gaderne.

I den forbindelse har bryggeriet arrangeret forskellige events der kommer forbi på barer og diskoteker. Der bliver uddelt gratis juleøl og merchandise, mest kendt er de blå nissehuer fra Tuborg med lys i. Man kan tit finde Tuborg’s nissepiger og nissemænd og desuden juleorkestre med der spiller julemusik.

Så er der ikke længe til J-Dag. I år falder dagen på den første November. Du kan besøge Tuborg Julebryg på Facebook og få opdateringer fra dem.

Det er J-Dag November 01, 2019