Hvordan fejrer man Jul i England? | Julemandens Blog
Hvordan fejrer man Jul i England?

Hvordan fejrer man Jul i England?

Hvordan fejrer man Julen i USA?
Hvordan fejrer man Jul i Tyskland?

Vi kender alle til landet England, men hvad kender vi egentlig til deres Jule traditioner? Nisserne fortæller her lidt om hvordan man fejre Jul i England…

Ja, Julen har man fejret i mere end 1000 år i England. Rent faktisk fortælles det, at selve Kong Arthur holdt Jul, med en stor fest i år 521. Det er meget populært, at man går ud i en lille gruppe og synger. Enten står gruppen på et befærdet hjærne i byen eller også går de fra hus til hus. De ringer på og når man ukker op synger de en sang.

For det meste spiser de kalkun Juleaften.
Rent faktisk så var det i England, at Julekortet blev opfundet. Nu sendes der hvert år millioner af julekort.

I 1700 tallet blev Julen forbudt fordi mange religiøse mennesker mente, at det var blevet til en stor fest. Under Dronnning Victoria kom der et vældigt opsving og Julen blev igen fejret med pomt og pragt. Dronning Victoria’s mand Pris Albert, bragte traditionen med at have et juletræ til England. Han kom nemlig fra Tyskland, hvor det var meget populært, at have et juletræ indendøre for at fejre Julen. Hvert år forærer Norge et kæmpe Juletræ til England. Det sættes op på Trafalga Square i London. Kong Håkon havde nemlig været i eksil i London under Anden Verdenskrig.

Børnene i England hænger en stor sok op over karminen. Det er der Julemanden lægger julegaverne. Sokkerne bliver hængt op den 24ende December om aftenen. Efter børnene er gøet i seng dekorerer de voksne træet, så alt er klart til næste morgen den 25ende hvor børnene får lov at åbne deres gaver.

Hvordan fejrer man Julen i USA?
Hvordan fejrer man Jul i Tyskland?