Halloween på Bakken i efterårsferien 2019

Halloween i Tivoli i Efterårsferien 2019
13 Halloween Kostumer du selv kan lave

Halloween på Dyrehavs Bakken i Efterårsferien 2019

Efterårsferien står for døren og for andet år i træk er Bakken klar til at byde os alle sammen velkommen. I 2018 åbnede Bakken for første gang nogensinde for gæster i skolernes efterårsferie. Det blev en bragende succes, som parken glæder sig til at gentage i år med bl.a. gratis daglig optræden fra Onkel Reje og masser af aktiviteter som halmballelabyrint, æblemosteri og ansigtsmaling. Men i år kommer også halloween til Bakken i efterårsferien. De har masser af (u)hyggelige aktiviteter, Pjerrot optræder som altid med hans trylleshow og du kan naturligvis også se Onkel Reje optræde hver eneste dag kl. 13. Som altid er der Gratis entré på Bakken. Husk nu endeligt, at prøve at se om du kan finde vej igeenm den store halmballelabyrint og møde de uhyggelige væsner, som har indtaget Rædselsskoven på Bakken til Halloween. 🍁🍂

Halloween har for alvor slået sig fast som en tradition i Danmark. Det betyder så meget for børn, at selv Verdens ældste forlystelsespark Bakken lader Krampus overtage Nisseskovem og omdannet den til Rædselsskoven. Krampus er jo netop modstykke til Julemanden. Hvor Julemanden giver gaver til artige børn, så straffer Krampus de uartige børn.

Er du til gys, uhygge, skræk og rædsel? 👻👹😲 Så er du bare nød til at besøge Bakken i efterårsferien. Bakken er som bekendt den ældste Forlystelsespark i Verden og datere helt tilbage til 1583 hvor den startede som en markedsplads i Kongens Dyrehave. I gamle dage var det skik og traditioner at gøglere optrådte på markedsplads. Ja, det er det jo sådan set stadigt i dag. For de fleste markedspladser rundt omkring i landet har jo netop forestillinger af forskellige slags den dag idag. For det meste er det jo sangere, tryllekunstnere og gøglere man kan se efter man har kigget på varene som er til salg.

Tør du komme forbi, selvom uhyggelige monstre har indtaget Rædselsskoven? 👎👍 Du kan købe en efterårsferiebillet som blandet inkludere en børnesoftice, ansigtsmaling eller tatovering, popcorn og en halloween-gave. 🍦🍿 Hvad glæder du dig allermest til? 🤗

Er du til gys, uhygge, skræk og rædsel? 👻👹😲 Så er der endnu mere grund til at besøge Efterår på Bakken i efterårsferien. Tør du komme forbi, selvom uhyggelige monstre har indtaget Rædselsskoven? 👎👍

Efterårsferien bliver fyldt med sjov og spas, når Onkel Reje lægger vejen forbi verdens ældste forlystelsespark. Tag hele familien med og få en oplevelse, I sent vil glemme!

Onkel Reje indtager Friluftsscenen hver dag med sit Heavyshow i efterårsferien 😀

Onkel Reje er modsætning til alt, hvad vi prøver at lære vores børn af gode manerer. Onkel Reje har en humor, der går lige ind i de børn, der er med på den værste. For det er nu engang sjovere at lave alt det, man ikke må.

Den hyggelige Onkel Reje er blevet en børnefavorit med sin rødmossede, piberygende karakter, som er med på den værste og optræder i absurde musikvideoer, så derfor må du endeligt ikke gå glip af hans show på Friluftsscenen. Han er plat, politisk ukorrekt og helt ligeglad med sin hygiejne. Du vil elske Onkel Rejes Syrede rim og røverhistorier. Denne gang er Onkel Rejes show tilpasset Bakken så du vil få en helt utrolig oplevelse med nok den bedste børne underholdning i dagens Danmark.

Nu må du enedeligt ikke glemme at slå en smut forbi Pjerrot, som jo har underholdt Bakkens gæster i mere end hundred år. Underholdnings familien Price fra England tog Pjerrotfiguren med til Bakken da de kom for at optræde i 1800 tallet.

Du kan også møde Bakkens herlige maskot Kalle Kronhjort, når han vandrer rundt i Bakkens gader og stræder. Du kan møde ham alle dagene på Bakken. Hils gerne på ham, når du og familien møder ham på jeres vej rundt i forlystelsesparken.

Alle forlystelserne er åbne til Halloween og så kan de naturligvis spise en lækker middag på et af de mange og hyggelige spisesteder. Hele ugen bliver fyldt med sjove oplevelser og god underholdning.

SES VI I EFTERÅRSFERIEN? 🤗🙌

Hvad glæder du dig allermest til? 🤗
Indsæt den emoji i kommentarerne, som passer til 👇

Der er noget om snakken … Efterårsferien er sjovest på Bakken! 🍂😉 Efterår på Bakken venter lige rundt om hjørnet, og vi glæder os til at byde dig på både fantastiske og uhyggelige oplevelser i den efterårsklædte forlystelsespark. Ses vi? 🎢

PROGRAM FOR EFTERÅR PÅ BAKKEN 12. – 20. OKTOBER 2019

Halloween i Rædselsskoven alle dage kl. 12-20 Læs mere
Onkel Reje optræder alle dage på Friluftsscenen kl. 13
Pjerrot optræder alle dage ved sit lille hus kl. 15, 16 og 17
Ansigtsmaling ved Friluftsscenen alle dage kl. 12-15 (30 kr. uden feriebillet)
Halmballelabyrint opstillet til fri leg ved Friluftsscenen
Æblemosteri alle dage ved Friluftsscenen kl. 11.30-15.30: Medbragte æbler 15 kr., Bakkens æbler 25 kr. Læs mere
Feriebillet for børn op til 13 år alle dage: børnesoftice, popcorn, ansigtsmaling, efterårskonkurrence, silicone-armbånd, spil i fx Andedammen, slikkepind (billetten koster 65 kr., men har samlet en værdi af 155 kr.)
Livemusik i parade på Bakken 12., 18., 19. oktober kl. 19
Smag på Bakken: 2-retters menu 175 kr. i udvalgte restauranter 12.-19- oktober kl. 18-19. Ved køb i webshoppen inkluderes ølsmagning i Rutschebanens hemmelige have Læs mere
Bakkens MadTour: 7 forskellige spiseoplevelser på 7 forskellige spisesteder 12. oktober kl. 16-20 (200 kr.) Læs mere
Mød Bakkens maskot Kalle Kronhjort alle dage i eftermiddagstimerne i Bakkens gader

Alle forlystelser, spil og spisesteder mm. holder åbent i efterårssæsonen. Bakken har åbent fra lørdag den 12. oktober til og med søndag den 20. oktober, alle dage fra kl. 11.

Læs mere på Bakkens Hjemmeside eller på deres Facebook Side.

Halloween i Tivoli i Efterårsferien 2019
13 Halloween Kostumer du selv kan lave