Halloween i Tivoli i Efterårsferien 2019

Halloween på Bakken i efterårsferien 2019

Halloween i Tivoli 2019

Nu på Fredag d. 11. Oktober 2019 åbner Tivoli for en ny Sæson af Halloween i Tivoli og det varer lige indtil den 3. November. Mærk den skræmmende gode stemning, bliv betaget af de smukke dekorationer i hver en krog, eller lad dig fortrylle af lysene, som tændes, når mørket falder på. Der er nok at kigge på, når Halloween i Tivoli igen indtager Haven. 🍁🍂

Der er kun få dage til, at Tivoli slår de græskarpyntede porte op til Halloween. Vi venter alle spændt på de nye attraktioner og Halloween dekorationer med mere end 21.000 græskar. Du kan godt glæde dig til gys og god u-hyggelig stemning i Tivoli. 👻👹😲

Noget af det børn glæder sig mest til ved Halloween er at gå trick-or-treat og allerede fra mandag den 28. og helt frem til torsdag den 31. oktober kan man gøre det i Tivoli. Børn har nemlig mulighed for at opleve den vaskeægte og amerikanske Halloween-tradition trick-or-treat i Tivoli man skal købe en særlig billet til 25 kr. ved indgangen til Tivoli på dagen.

Halloween-pyntede Tivoli er som et magisk eventyr for både børn og voksne, og man bestemmer selv, hvor uhyggelig slutningen skal være!

Siden 2006 bliver Tivoli omdannet til et hyggeligt og fortryllende Halloween-univers hvert år i Efterårsferien. Tradition tro vil de varme efterårsfarver pryde Haven, når der bliver budt velkommen til børnefamilier, forlystelsesfans, restaurantgæster og dig, som elsker at gå på opdagelse i de smukke omgivelser og mange hyggelige Halloween-boder, der byder på alt fra lækkerier til græskarudskæring.

Hvad glæder du dig allermest til? 🤗

Glæd dig til at gå på oplevelse blandt hyggelige spøgelser, edderkopper, fugleskræmsler og flere end 20.000 græskar, der danner rammen om Tivolis stemningsfyldte efterårssæson. Find Halloween-pynt og efterårsgodter i boderne, bliv betaget af de smukke lys, og vær med, når årets største kæmpegræskar bliver kåret vinder.

Sidste år blev Danmarksrekorden slået med et vindergræskar på over et halvt ton. Det er spændende, om nogle af deltagerne kommer til at slå denne rekord i år?!

Allerede den 12. oktober kan en heldig vinder løbe med titlen som ejer af Danmarks største kæmpegræskar 2019. Sidste år var der en danmarksrekord på hele 589,4 kg for et enkelt kæmpe græskar. Kåringen finder sted ved Boblespringvandet foran Nimb kl. 11.30.

Hvis du hellere vil nyde end skræmmes, kan gå på opdagelse i den smukke Halloween-scenografi med over 21.000 græskar, fugleskræmsler, edderkopper, spindelvæv og det helt særlige varme, orange lys skabt til sæsonen. Spøgelserne spøger igen i Smøgen, og heksekoste svæver igen foran Hovedindgangen. Som noget nyt i år er der Halloween-projektionsfilm på Bjerget over Rutschebanen, der kan ses både fra Hovedbanen og fra Tivoli.

Så lige nogle sjove fakta om Halloween i Tivoli. Vidste du?

• at der i 2018 blev sat danmarksrekord til DM i Kæmpegræskar i Tivoli? Græskarret vejede 589,4 kg.
• at der bliver pyntet op med 21.500 græskar i Tivoli til Halloween – og at de vejer omkring 64.850 kg?
• at 10.700 planter er blevet sat i jorden for at pynte op til Halloween?
• at Tivoli til Halloween bruger mere end 2.000 halmballer?
• at der hænger koste under sæderne på Himmelskibet under Halloween?
• at der Der blev solgt 901 sorte hotdogbrød til Tivolis særlige halloween-hotdog under Halloween i 2018.
Den sorte farve er vegetabilsk kul.
• Rasmus Klumps Pandekagebod på Plænen solgte 6.301 søde pandekager under Halloween i 2018?
• Til Halloween i Tivoli i år har Tivoli hele 10 forretninger med Det Økologiske Spisemærke?

Der er naturligvis u-hyggelige forlystelser klar til dig i Tivoli du kan stige ombord på Det lille Spøgelsestog, og mød de søde og rare spøgelser på den hyggelige togtur. Du kan også kravle på eventyr i de sjove svampehuse ved Hoved

alléen eller prøve Svingkarrusellen, Heksekarrusellen eller Græskarmanden, hvis du er til hvin og grin.

Hvad med at tage et smut i Ballongyngen, se Tivoli fra oven i Himmelskibet, eller få et sug i maven i Rutschebanen eller Dæmonen. Alle forlystelserne er åbne under Halloween.

Tag med, hvis du tør!

Er du til gys og gru? Så er Halloween i Tivoli lige noget for dig! Monstre, zombier og gengangere hjemsøger Haven i efterårsferien – der venter også masser af skræmmende eventyr, når mørket falder på og lysene tændes. Det giver en helt ny u-hyggelig stemning når de orange lys tændes og man skal holde øje med Monstre or Zombier som vandre rundt i Tivoli.

Dæmonen er uden tvivl en af de mest skrigfremkaldende forlystelser, Tivoli har at byde på. Den vilde forlystelse måler 28 meter på det højeste sted og har tre seje loops, så du kommer nok til at skrige et par gange undervejs.

Du skal naturligvis også lige blive lidt rundtosset med Græskarmanden, som kører rundt og rundt. Det er heldigvis rigtig sjovt at være lidt rundtosset. Prøv den hyggelige forlystelse for de mindste.

Heksekarrusellen er endnu en hyggelig oplevelse for hele familien. Hvis du er heldig kan du måske møde en heks på turen!

Tør du besøge Hospitalet, som har premiere til Halloween i Tivoli?

I tiden før Rutschebanen, dengang København var fyldt med beværtninger, gæstgiverier og logihuse, rumsterede det i de mørke kældergange under det, der i dag er Tivolis Rutschebane. Kældergangene fortæller historien om det hospital, der engang lå hér – om de patienter, læger og stakler, der havde deres gang på hospitalet.

Efter hospitalet ophørte, synes gangene forladte – men ikke alle kom med. Nogle af hospitalets særlinge nægter at give slip på hospitalet og denne verden. De venter på dig i mørket, så kig dig hellere over skulderen, hvis du bevæger dig ind på Hospitalet.

ADVARSEL: Hospitalet er bestemt ikke for sarte sjæle!

Tør du prøve Hospitalet, selvom uhyggelige patienter har indtaget stedet? 👎👍

Rasmus Klump gør sig klar til Halloween. Det er Halloween, og Flora har travlt med at pynte op og skære græskarlamper.
Rasmus Klump er optaget af, hvad han skal være til Halloween. Han har mange spændende kostumer i sin udklædningskiste.
Men hvad er det nu egentlig, det her Halloween går ud på? Mon ikke både Rasmus Klump, Græskarmanden og Flora finder det rigtige kostume og bliver klar til at sige ”slik eller ballade”?

Der er Halloween-sjov på Plænen med Rasmus Klump. Der er to forskellige forestillinger; Pandekageskurken fra sidste år kommer igen, og så er der en helt ny forestilling med et Trick or Treat-tema.

Naturligvis kan det ikke blive rigtig Halloween uden Efterårets uhyggeligste optog.

De fleste forbinder med rette Halloween i Tivoli med hyggelig-uhygge i dagtimerne, med flere tusinde græskar og smukke dekorationer, som netop gør Tivoli oplevelsen så speciel. Den oplevelse bliver der rykket ved lørdag den 26. oktober, hvor du igen kan opleve efterårets største monsteroptog gå gennem Tivolis Hovedindgang.

Monsters Night Out-optoget har før ankomsten til Tivoli brugt et utal af timer på at gøre sig klar til efterårsferiens store gys. Når de ankommer til Tivolis Hovedindgang kl. ca. 18.00, går de i samlet flok ind i Tivoli.Du må huske, at tage et kamera med. De fleste monstre kan også godt lide at få et monster-gys i Tivolis forlystelser – derfor kan du se dem prøve først Svingkarrusellen kl. 19.00, derefter Rutschebanen kl. 20.30 og til sidst Monsunen kl. 22.00.

Er du fan af skræk og uhygge, så kan du se frem til et flot optog med zombier, gengangere, kendte filmuhyrer og andre skrækindjagende væsener den 26. Oktober.

Vi anbefaler, at børn og sarte sjæle ser paraden med en voksen i hånden.

Underholdning & events
Rasmus Klump Show: Pandekageskurken og ny forestilling med Trick or Treat-tema
Nyt tema i Skærsilden: Hospitalet – årets sygeste forlystelse
Oktoberfest i Biergarten 11. og 12. oktober klokken 19
DM i Kæmpegræsker lørdag den 12. oktober
Trick-or-Treat 28. oktober til 31. oktober
Eventyrteatret viser Skovens Dronning 4. oktober til 20. oktober i Glassalen
Classy Halloween i Nimb Bar 31. oktober
Illuminationer på Tivoli-Søen alle dage
Monsters Night Out i Tivoli d. 26. Oktober klokken 18

Søg ly fra efterårsblæsten og vejrets luner, og stil både den store og lille sult på Havens og Tivoli Food Halls spisesteder. Tivoli er Københavns største spisested, så der er nok at vælge mellem, uanset om man er til det hurtige måltid i Tivoli Food Hall, italiensk middag eller Halloween-fejring den 31. oktober i Grøften.

Mærk den skræmmende gode stemning, bliv betaget af de smukke dekorationer i hver en krog, eller lad dig fortrylle af lysene, som tændes, når mørket falder på. Der er nok at kigge på, når Halloween i Tivoli igen indtager Haven.

Vi ses i Tivoli til Halloween 2019 !

SES VI I EFTERÅRSFERIEN? 🤗🙌

Hvad glæder du dig allermest til? 🤗
Indsæt den emoji i kommentarerne, som passer til 👇

Besøg Tivoli Hjemmesiden eller Tivoli på Facebook.

Halloween på Bakken i efterårsferien 2019