Halloween i Tivoli 2017 👻

13 Halloween Kostumer du selv kan lave
Lav et rygende græskarhoved til Halloween

Igen i år fejrer Tivoli den Amerikanske tradition Halloween, som efterhånden er blevet til en tradition, som vi alle har taget imod. Hvem vil ikke gerne klæde sig ud fra tid til anden og have lidt sjov.

Både mandag den 30. og tirsdag den 31. oktober får børnene mulighed for at deltage i Trick og Treat tradition hvor børnene går fra hus eller i dette tilfælde hos forskellige boder i Tivoli. Listen kan ses ved at klikke her.

De fleste forbinder med rette Halloween i Tivoli med hyggelig-uhygge i dagtimerne, hvor 22.000 græskar og smukke dekorationer er en del af oplevelsen. Den oplevelse bliver der rykket ved på lørdag den 28. oktober, hvor du igen kan opleve efterårets største monsteroptog gå gennem Tivolis Hovedindgang.

Monsters Night Out-optoget har før ankomsten til Tivoli brugt et utal af timer på at gøre sig klar til efterårsferiens store gys. Når de ankommer til Tivolis Hovedindgang kl. ca. 18.00 går de i samlet flok ind i Tivoli. Herefter skal de rundt og prøve Tivolis forlystelser, for eksempel Svingkarrusellen, Odin Expressen og den over 100 år gamle, hjemsøgte Rutschebane.

Er du fan af skræk og uhygge, kan du derfor se frem til et optog med zombier, gengangere, kendte filmuhyrer og andre skrækindjagende væsener.

Monsters Night Out-optoget er et privat arrangement arrangeret af Copenhagen Zombie Crawl i delvist samarbejde med Tivoli. Læs mere på Tivoli Websiden

13 Halloween Kostumer du selv kan lave
Lav et rygende græskarhoved til Halloween