Halloween – Gys og Gru i DR Koncerthuset | Julemandens Blog
Halloween – Gys og Gru i DR Koncerthuset

Halloween – Gys og Gru i DR Koncerthuset

Mini Halloween Frankenstein cupcakes
Lækre Halloween Edderkopper Muffins

Halloween – Gys og Gru i DR KoncerthusetKlik her for at læse mere på DR
Tag dit uhyggeligste halloween tøj på og familien med, når DR Musikariet og Louisiana fylder DR Koncerthuset til en hel dag med gys og gru. Vi laver klamme edderkopper, fanger onde troldmænd – og hvis du ikke passer på, risikerer du at blive spist af det lysegrønne monster.
– tør du være med?

Louisiana Børnehus
KL. 10 – 15 (aldersgruppe: fra 4 år)
DR Koncerthusets foyer: Oplev hvordan kunst kan være gysende, kriblende og fuld af overraskelser, når Louisiana Børnehus indtager DR Koncerthusets foyer. Vi laver edderkoppe- og spindelvævs-workshop, hvor du kan skabe dine egne uhyggelige edderkopper i forskellige materialer som ståltråd, uld, garn, tekstiler, tyld og tråd. Workshoppen er inspireret af den franske kunstner Louise Bourgeois’ edderkopper og celler, som kan opleves på Louisiana i perioden. 13.10.2016 – 26.2.2017, www.lousiana.dk

Monster og Joakim
Kl. 12 (aldergruppe: 4-11 år )
DR Koncerthusets foyer: Kom til stor halloween-quiz med Monster og Joakim, og alle i publikum kan deltage! Men det er med livet som indsats, for taber man, bliver man spist af det evigt sultne Monster! Heldigvis er Joakim på børnenes side, og han kæmper en evig kamp for at tøjle sin grønne ven, så han holder sig væk fra de lækre, små børn på tilskuerrækkerne.

Den uendelige labyrint
Kl. 11 og kl. 13
Studie3: Koncert: Den Uendelige labyrint: (Aldersgruppe: 6 – 11 år. Koncerten uegnet for børn under 6 år)
Kæmpen, ridderen, dværgen og prinsen har forvildet sig ind i troldmandens labyrint og kæmper nu for at komme ud – og få deres stemmer tilbage. Troldmandens onde tjenere lurer i labyrintens kroge og vil gøre alt for, at ingen slipper fri, så du må hjælpe de fire venner med at træffe de rigtige beslutninger. Filmkomponisten Mathias Madsen Munchs ‘ Den uendelige labyrint’ er inspireret af børnenes elskede rolle – og computerspil. En medrivende, musikalsk forestilling, hvor spænding, humor og børnene selv er drivkraften.

Musikforestillingen Den Uendelige Labyrint var en af de absolutte publikumsfavoritter ved festivalen Musikalske Fortællinger, og festivalens jury gav forestillingen den fornemme kritik: “Den mest begavede og underholdende måde at introducere børn til en strygekvartet længe set.”

Værd at vide…
Billetten gælder alle Halloween-aktiviteter i hele DR Koncerthuset. Vær opmærksom på, at der til koncerten Den Uendelige Labyrint er et begrænset antal pladser. Derfor spiller forestillingen flere gange

Billetsalget starter d. 3. maj kl. 11.00 fra siden her.

Mini Halloween Frankenstein cupcakes
Lækre Halloween Edderkopper Muffins